14.07.2014

Takk for støtten og gode ord alle som leser.... Dette gjør meg glad og får meg til å stå på enda mer enn før, å ha så mange personer bak deg som støtter deg og tror at du kan klare det, er en av de beste følelsene det går an å ha. I dag har jeg gått inn for det, for å gå ned i vekt så må jeg holde meg til 1500 kalorier per dag. Det er faktisk ganske vanskelig å vite eksakt hvor mange kalorier det er i hver ting du spiser. Takket være internettet kan jeg bare søke på "Kalorikalkulator" og så kommer det opp. Å holde seg til 1500 kalorier per dag er utrolig vanskelig, spesielt for en person som spiste dobbelt så mye av det som er normalt. Jeg har til nå spist 375 kalorier, ved å drikke en protein shake. Jeg er ikke den som er så utrolig glad i å spise frokost... Jeg vet dette høres rart ut, men jeg HATER å spise frokost, men som oppgaven min er , har jeg lært meg å spise frokost, dette er fordi forbrennelsen min kommer raskere i gang og energien kommer opp. Jeg merker forskjellen på når jeg spiser frokost og når jeg ikke gjør det... Det er ganske stort. 

På grunn av at jeg bare kan ha 1500 kalorier per dag, så prøver jeg å holde meg borte fra godteri og ting med mye kalorier. Dette er det værste, fordi jeg er på en måte "avhengig" av godteri og søtsaker. Det virker så utrolig teit å skrive, men slik er det da. Det er jo slik jeg har gått opp så mye i vekt.. På grunn av at jeg har smugspist og kjøpt godteri uten om det som var lov. Jeg må også tilvenne kroppen min til å spise mindre porsjoner enn det den er vant med. Av og til har jeg bare lyst å spise mer, ikke fordi jeg ikke er mett, men på grunn av at det er så godt. Jeg merker ikke så veldig for at jeg blir mett, siden jeg har overspist og "sprengt" ut magen min for mye. Dette er normalt ved overvektige personer, er at de ikke merker at de blir mette før de har spist alt for mye og som oftest blir kvalme. Jeg har slitt med kvalme ganske ofte og magesmerter, men jeg har ikke brydd meg så mye om det, eller tenkt at det var tilknyttet mitt vektproblem, men nå i etterkant ser jeg jo det. På grunn av fett som presser på magesekken, blir jeg fortere kvalm og går ofte flere dager med en kvalme følelse, uten å kaste opp. Dette har vært en av grunnene til at jeg har vært mye hjemme også, på grunna av kvame og vondt i magen. Det har ikke alltid trengt å være ekstremt vondt eller at jeg var skikkelig kvalm og lå over doskåla, det var bare det at jeg ikke orket å gå, jeg orket bare å ligge i sengen. På grunn av dette hadde jeg nokså mye fravær både fra ungdomsskolen og videregående.

Jeg har også utviklet astma på grunn av overvekten som gjør det utrolig tungt å trene uten astma sprayen. Jeg trodde tidligere at jeg hadde vokst det av meg, så jeg sluttet å bruke medisinen min og jeg merket jo at jeg enda hadde tung pust og ble fortere sliten, men jeg brydde meg ikke noe særlig om det. Så gikk jeg til legen igjen, og da sa de at astman var der, og jeg måtte begynne å bruke astma sprayen min igjen. Den har hjulpet meg, nå er det lettere å puste når jeg er ute å jogger og jeg blir ikke like fort sliten som jeg gjorde før. 

Jeg har igjen å spise 1125 kalorier, noe som lett forsvinner, og jeg har enda ikke spist lunsj, middag, eller kvelds, og dette her skal bli fordelt på disse tre. Det kommer til å bli vanskelig, men jeg skal nå greie det.

Tusen takk for støtten igjen, alle som leser. Håper dere får en flott mandag.
Julie.

4 kommentarer

Naboen

14.07.2014 kl.15:12

Stå på Julie! :D

Margrethe

14.07.2014 kl.16:15

You go girl! ❤️

Mormor

14.07.2014 kl.16:20

Stå på jenta mi !Nå vil du greie det. Heier på deg! Gla i deg!

Fillene 💞

14.07.2014 kl.18:08

Stå på Julie 💞 Fillene dine heier på deg hver dag 👍 you can do it ❤️

malin lie

14.07.2014 kl.22:09

Stå på julie!

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

16, Haugesund

Jeg er en 16 år gammel jente fra Haugesund, som sliter med vekten, men som nå har lyst å forandre seg. Jeg kommer til å skrive litt om hverdagen og ferden mitt mot et bedre liv.

Kategorier

Arkiv

hits